måndag 6 april 2009

Demokrati in absurdum?

Vanja påstår i dagens Aftonbladet här att hon har ett stöd bland LO-medlemmarna att fortsätta som ordförande........sanningen är nog snarare att hennes stöd består av en hoper förbundsordföranden inom LO som inte riktigt har fattat hur deras medlemmar uppfattar situationen.
Ingen ...säger ingen LO-medlem jag pratat med tycker att hon kan representera oss LO-medlemmar längre........hon har helt enkelt förbrukat sitt förtroende, tappat verklighetsförankringen och egentligen det värsta av allt.....skyller ifrån sig som en liten barnunge.

Den här historien hade blåst över på ett litet kick om hon bara hade sagt att hon gjort en dundertabbe, sorry, men det kommer aldrig att upprepas igen och nu kommer jag att kämpa ännu hårdare för att bekämpa dylika avtal.

Personligen skulle jag bli ytterligt förvånad om hon inte nu petas bort, inte så mycket för det hon gjort i sak utan snarare för att Socialdemokratin nu hittat en syndabock för de dystra opinionsiffrorna.

Verkar som om vi senare idag får reda på hur det blir med den saken, LO:s styrelse ska sammanträda idag igen.......låter som om det största problemet inte är huruvida hon ska bort utan vem som kan tänkas ersätta henne.


Remember one thing about democracy. We can have anything we want and at the same
time, we always end up with exactly what we deserve. Edward Albee

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar