fredag 2 januari 2009

Låt 2009 bli början på något nytt.......

Ja vad säger man nu om början på 2009?
Somliga här i världen tycker nog att det kunde börjat bättre........tänker på palestinierna i Gaza och hur man nu än väljer att betrakta skuldfrågan så är det förbannat sorgligt att mänskligheten ännu inte lärt sig att lösa konflikter med samtal istället för vapen.
Det värsta är nog egentligen att frågar man vanligt folk i området så är ju de allra flesta hjärtinnerligt trötta på allt våld och vill ingenting hellre än att få leva normala liv utan rädsla för bomber.......av vad slag det än månne vara.
Såg någonstans någon som uttryckte en åsikt att Israel iaf "bara" dödat en femtedel civila........hur många de skadat förtäljde inte den storyn............att medvetet döda och skada människor och i synnerhet barn och se det som positivt att det iaf inte blev fler låter i mina öron som om man missat något högst väsentligt............medmänsklighet.

Vi är ju förskonade här hemma från det hela..........byt kanal så slipper vi se det bara.
Istället ägnar ...somliga iaf....sig åt att hänga ut dömda brottslingar på nätet.......jag förstår syftet men hur vällovligt det än må vara kan jag inte försvara det.......för det föder rädsla och hämndbegär.......... och var ska det sluta........sitter ju snart en kamera i varenda stolpe som ska övervaka oss..........är det så vi vill ha det?

Positivt är iaf att vi går mot ljusare tider.......dags att fundera på att inhandla diverse fröer........få saker här i livet är så rogivande som att se ett nytt liv spira.

Värdelöst vetande: Ett russin som läggs i ett glas champange kommer att oavbrutet studsa upp och ner mellan botten och ytan.

On hearing a beloved voice.

Your voice is sweet and mellow; yet it's true,
for sience taught me so to my despaire,
that what I love and worship most in you
is just a slight vibration in the air.

Ur Rhymes av Alf Henriksson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar