onsdag 16 december 2009

Kattskit och odugliga chefer

Somliga dagar kan man vara utan.....jag är lätt allergisk mot konsulter och uppenbart odugliga chefer, tyvärr är företaget jag jobbar på nerlusat med bägge sorter även om de fattat galoppen med konsultfrosseriet och hystat ut en ansenlig hoper dylika.
Men odugliga chefer får minsann sitta kvar.....räcker tydligen med att springa på möten och se intresserad ut, nicka instämmande till sånt de ingalunda begriper, och om, gud förbjude, någon kritiserar dem, skyll på allt och alla andra typ oduglig och lat personal eller snudd på vad som helst.
Och erkänna att de begått ett misstag?....finns inte på världskartan!

Nåja, världsliga ting.

Värre är när man ska hem och säkringen löst ut på motorvärmaren, -12 och snålblåst hur fränt är det?
Ska inhandla mat till mina höns.....nope det har vi slutat med säger människan i butiken...för liten efterfrågan trots bättre pris och kvalite än jätten Granngårdens.
Jaha, ila dit innan stängningsdags.....kommer ut med två 25-kilos säckar + en bal kutterspån.....får jag upp bagaget????
Icke...fastfruset....shit...baxa in en rektangulär bal modell större i en två dörrars 142:a utan att den går sönder tarvar lite finess....annars får man skotta kutterspån i veckor efteråt.
Nåväl.....hem...samma visa fast ryggen håller nu på att ge upp...till slut så...kommer in i hallen, sniffar i luften...va f*n är det som stinker?
Katteländet har strimlat sopkorgen och fått i sig något olämpligt, sprayat ner badrummet fullständigt med skit i målarfärgskonsistens....suck.

Annars är det bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar