lördag 6 februari 2010

Att långsamt falla.......

Del två av millennium-trilogin avklarad häromdagen......på DVD alltså....nu skulle man bara ha kommit sig iväg på kinematografen också.....fast det hänger ju inte på mig då.

Ett stycke litet barnbarn har precis lämnat huset i något slags tillstånd av kaos....köksmattorna i en hög i ett annat rum....gick ju inte att styra runt docksängen med en massa sånt trams på golvet.
På bänken ligger det en sax....en miljon bitar av papper och ett fd suddgummi i nästan lika många delar....fast vackert målade i blå tusch.
Kameran har fått ett tillskott av ca 35 bilder av datorn, TV:n en halv hund och några upponervända bilder av den söta fotografen....självporträtt alltså.
Katterna kommer framsmygande från sina gömställen.....ivrigt lyssnande efter hund och barn och försiktigt nosande på alla nya lukter och framförallt den tomma matskålen.

Ett spår av jordgubbssylt från matbord via dörrkarmar, tvättfat, kran och handduk har nu också tvättats bort eller hamnat i tvättkorgen.....så nu ska jag bara fylla på glass/kak/godisförrådet så kan hon komma när hon vill igen.

Om du vill att dina barn ska utvecklas, låt dom höra allt bra du säger om dom till andra människor. Dr. Haim Ginott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar