lördag 27 februari 2010

Det blir allt kallare.....

"Jag tyckte inte att min månadslön räckte till (60000:-)"

Är det verkligen bara jag som tycker att det är dags att säga ifrån på allvar????
Dessa girigbukar som förutom att de tjänar snuskigt mycket på andras bekostnad, rantar runt och käkar gratis och manipulerar allt de kan för att tjäna så mycket som möjligt tycker alltså inte ens att det räcker utan stjäl helt fräckt miljonbelopp.

Dags att införa skampålen igen?

Den här jeppen är ju inte precis ensam.....hela vårt samhälle håller ju på att genomsyras av människor som inte fattat ett djävla dyft utan tror att de kan göra precis som de vill....att det är deras privilegium att sko sig på andras bekostnad.
Spelar ju ingen som helst roll varifrån de kommer.....arbetarrörelsens representanter är inte ett skvatt bättre.....tycker att de förtjänar att tjäna 10 gånger mer än en vanlig arbetare och har sen mage att inbilla sig att de har förtroendet kvar.

Skämmes ta mig fan!

Våra folkvalda sitter och skriver kontrakt med allehanda konsulter tex, där det som de själva är tillsatta att fixa inte längre verkar gå att utföra utan dessa överbetalda munviga girigbukar som inte behöver ta ansvar för ett smack de beslutar om.
Vart är vi på väg egentligen??

Något är rejält sjukt i det svenska samhället och vanligt folk står på läktaren och tittar på och betalar villigt om än inte glatt skatt som borde gå till sjukvård men som hamnar i fickorna på alla dessa konsulter.

Se för fan till att ni röstar rätt i september.....det är nog nu.....för tycker ni att denna vinter har varit kall är det inget mot vad som komma skall om den här regeringen får sitta en period till......för inbilla er inte att det inte har med vilken regering som sitter.

Och vad ni gör....håll er friska!!

Den som blir stenrik blir ofta stenhård. August von Kotzebue

2 kommentarer: