torsdag 17 juli 2008

Glocalnet

Vän av ordning kanske tycker att det är tråkigt som fan här (ursäkta franskan men sån är jag) borde ju kunna finnas lite bilder på ett som annat osv.
Håller fullständigt med, nu förhåller det sig emellertid så att jag sitter modemuppkopplad för tillfället, inte för att jag vill utan för att Glocalnet å det bestämdaste hävdar att det tar 30 arbetsdagar att flytta mitt bredband från ena änden av kommunen till den andra, med den sortens service kan man nästan tycka att det är ett under att de ens har några kunder kvar alls.
Inte nog med det, de skickade idag en räkning på den månaden jag inte har bredbandet!!!!
Annat är de snabba med vill jag lova, jag fick för en tid sedan ett paket med posten (jo den finns kvar faktiskt) från dem innehållande ett stycke bärbart modem jag garanterat inte hade beställt.
I det medföljande brevet stod det något om att eftersom jag hade haft problem med mitt bredband så fick jag prova på detta gratis under någon tid.
?????????
Mig veterligen har jag inte haft problem alls, ja inte med dem iaf, annars finns det väl ett och annat jag skulle kunna rabbla upp som jag tycker är ett problem.
Världsekonomin.
Oljepriset.
Den svenska sommaren.
Etc.
Alltså i min värld funkar det så här, skickar man något till mig som jag inte beställt räknas det som min egendom, men........
Jag är ju en snäll sälle..............oftast.
Så jag försöker ringa Glocalnets kundsupport...........ja eller hur!!!!!!!
Du har nu plats 38 i kön bla, bla, bla...............tio minuter senare har jag avancerat till plats 35!!
Inser att detta går ju icke utan skickar ett mail där jag snällt förklarar att om de skickar ett returkuvert så ska jag stoppa eländet i detta och återbörda det till dem under förutsättning att det är frankerat då.
Annars hamnar det i soporna! Hur man nu sorterar det?
Jag sa väl att det naturligtvis inte funkar hos mig va? Bor ju liksom tre mil från E4:a och då funkar Telia, punkt slut.
Dessutom kan man beskylla min dator för mycket men bärbar???????? Skulle inte tro det.
Hur som haver så får väl den som lever se om de ens gitter svara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar